Min fantastiska helg <3

Åkte ner till honom i fredags med mamma och pappa i husbilen. Jag hade varit nervös hela dagen. Spänd och förväntansfull för att träffa honom. Först tog vi en tur för att se hans hus, sen åkte vi in till stan och shoppade lite och hittade ett mysigt fik i en gränd. Vid fyra tiden så kunde jag inte vänta längre , ville så gärna träffa honom , så gick tillbaka till husbilen och bytte om , fixade mig och sen var vi på väg. Stannade till snabbt vid MAXi först för jag hade glömt min tandborste hemma (men hittade den sen i väskan). Sen åkte vi till honom. På nervösa skakande ben gick jag upp för trapporna till hans lägenhet..Såg hans namn på dörren , tog ett djupt andetag , fixade till håret lite och ställde den stora väskan brevid mig och tryckte på ring klockan en gång. Väntade några sekunder , det var knäpptyst innanför dörren. "O nej, har han ångrat sig? och nu står jag här som en idiot?" . Plingade på en gång till och väntade några sekunder. Tog yttligare några djupa andetag. Fortfarande tyst. "vad ska jag göra nu då?! Mamma och pappa har ju redan åkt iväg?" . Mina ben och händer kunde inte sluta skaka heller. Tog upp telefonen och ringde honom. Han svarade rätt fort och jag berättade att jag stod utanför dörren. Han hade varit på balkongen och pratat med en granne, alltså inte hört ringklockan. Medans vi pratade så hörde jag fotsteg som närmade sig dörren. Sen öppnade han.. Oj , oj vilken snygging! Tror jag sa "hej" och sen kramade om honom.


Han luktade väldigt gott och det var en varm kram. Vi tittade på varandra en stund innan vi gick in i hallen. Jag hade ju med mig en stor resväska , min kudde , present till honom och min handväska. Tror han hjälpte mig bära väskan.. Börjar bli lite suddigt nu men iallafall sen så bärde jag in mina saker i sovrummet innan vi hamnade mitt i hans vardagsrum. Vi kramade om varandra igen , efter kramen så höll han kvar sina händer runt mig och jag han. Vi tittade på varandra igen innan vi kysstes. Jag var inte beredd på den så tror jag bet honom.. Var så länge sedan jag kysstes. Han smakade och luktade så gott. Sen satte vi oss i soffan framför tvn och såg en film. Hade inte sett den innan. Vi höll hand och pratade lite under filmen. Trevligt. Blev nog mer kyssande då. *smile* Efter ungefär två timmar så gick vi till närmaste pizzeria och åt, kebabtallriken som jag tog var superstor och orkade inte äta upp allt. Pratade medans vi åt , men nervositetet från mig ville inte försvinna. Han kändes avslappnad och glad. Sen gick vi och handlade mat på MAXI. Tog en stund och gå och jag hade mina nya sandaler som köptes tidigare under dagen.. Har hemska skoskav nu. Pratade mycket med under promenaden. Han var så otroligt fin och jag var så glad att jag var hos honom. När vi kom hem igen tog jag fram min dator och visade lite kort. Han visade lite kort med. Även om båda två var glada , mätta så var vi otroligt trötta. Han hade gått upp skit tidigt hela veckan , och jag hade knappt sovit natten innan. Så vi gick och la oss rätt tidigt. Tyckte inte om att han fick se mig osminkad men.. Så låg vi i sängen , kysstes , höll hand och myste. <3


Sen tänker jag inte berätta så mycker mer vad som hände under helgen. HAHA! Men det var länge sen jag var så här glad , allt tack vare honom. Åh han är så fin. <3 <3 <3


Jo, han fick träffa mina föräldrar och valpen på söndagen med. Jag var super nervös , inte vad de skulle tycka om honom för det visste jag skulle gå bra , utan mer vad han skulle tycka om dem. Mina föräldrar är ju lite annorlunda. Men allt gick bra..

Och sen kom det hemska avskedet , ingen av oss ville att jag skulle åka , vi bara stod i hallen och kramade om varandra , kysstes.. Mmmm. Jag ville stanna i hans famn. Det var jobbigt. Men jag ska åka till honom redan på torsdag. Jippie. Längtar massor och framför allt så saknar jag honom!! Mmm.


Nu ska jag dricka kaffe... Chiao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0