Glad!

En applåd till mig just nu.. Har varit nere och tränat i 55 minuter.. Gud vad svettig jag var...och sen ställde jag mig på vågen och har tappat yttligare 3 kilo. Hallelujah! Jag var ändå lite orolig för nu har jag inte tränat på några dagar..Men har ändå känt på mig att jag måste gått ner...Och blev super glad när jag hade rätt... Syns borde de göra.. Men jag känner att vissa byxor sitter betydligt lösare.. Sammanlagt är de nu 12 kilo som jag tappat på 2 månader..
 

Idag kom mitt ex ner och tränade med... De var kul , för då kunde vi prata... annars är jag ju ensam där nere och bara lyssnar på hög musik.
Så nu är jag trött.. törstig..och lyssnar på musik.
Ska snart prata med min candyman <3  Han är så otroligt söt! Började prata med honom ordentligt igår och har tänkt på honom mycket idag.. Jag har längtat efter att logga in på msn och prata med honom..Och så sa jag det till han..Och han har tänkt på mig med idag och LÄNGTAT efter mig med.. *tår i ögat*
Han är så underbart fin. Första killen som jag har pratat med på nätet som får mig att känna så här..(och jag har pratat med rätt många killar de senaste månaderna..)
Nu lyssnar jag på lite Dope och surfar vidare.. Chiao!

VA?! Redan söndag imorgon..

Ja.. tyvärr går helgerna alldeles för fort.


Lördag..

Sitter och lyssnar igenom låtar jag har på datorn för att bestämma vilka jag ska ha kvar..och vilka som borde kastas i papperskorgen. Efter några minuter har jag kommit till B. Än så länge har jag slängt EN låt.
Här hemma är det som vilken lördag som helst... Mamma sitter nere full och kollar på tv..Ibland kommer upp till mig och frågar om vi ska ut och röka.. Hon var precis uppe nu och fick inte igång dvdn. Syrran sitter vid sin dator i sitt rum och antagligen kollar på film...Eller spelar ett skitroligt (men svårt) spel på www.coolaspel.se . Pappa är inte hemma..Han är och jobbar i Norge.   Hunden och katten ligger på varsitt håll och sover.
Och jag sitter (halvligger mer i min säng med massa kuddar)  i mitt rum och vid datorn, lyssnar på musik och surfar.
Allt är som vanligt helt enkelt.
Skulle egentligen gått upp till mitt ex idag och druckit kaffe..Men sen kom vi båda två att vi var upptagna med annat, så de får bli en annan dag. Hoppas han kommer imorgon och tränar iaf.

Mina ögon börjar bli tunga och jag måste nog gå och tvätta av mig sminket (redan nu?!) för att kunna hålla mig vaken.. Ska prata med Robin klockan tolv på msn <3 , och de vill jag inte missa..

Please dont leave me..

Förstår inte vad de är med min dator nu.. Den vill inte göra något. Allt går så segt.
Blir sur...
Snälla älskade dator... lämna mig inte.


Vad har hänt med Lindsay Lohan?! (LiLo)

  
Hon verkar vara smalare än någonsin? Men enligt henne lever hon mycket hälsosamt? Jag får inte ihop det..

Min nya kamera!!!


Som jag inte får leka med förrän om 13 dagar!! :(

Pink and Carey..

Var i en mataffär och handlade. Så söta ihop. <3
    

Måndag

 trött och osminkad..

Imorgon ska jag ner till AMS på möte. Det är ett basinformations möte med kanske 30 andra personer. Blir nervös bara jag tänker på det. Vilka är de 30 andra? Känner jag någon av dem? Är de någon där jag inte tycker om , eller inte vill träffa? Det får jag veta imorgon. Tidigt ska jag vara där.. Så det blir en tidig kväll på mig idag. Det svåraste blir att stänga av datorn i tid (för de lyckas jag aldrig med) och inte ta upp Twilight boken , får då läser jag i två timmar.. Nu är klockan redan 23.10. Inte jätte sent men.
Hoppas bara att jag inte stänger av alarmet imorgon , för jag brukar glömma av varför jag sätter alarm och bara stänger av det och somnar om.. Mamma kommer väl märka att jag inte är uppe i tid och komma och säga till mig.. som om jag vore fjorton igen.. Hmpf! Jag är snart 24!
Ja, jag fyller år snart. Högst på önskelistan står det "rosa kamera" . Sen skulle jag jätte gärna vilja ha en ny mp3 , för min gamla funkar men håller ihop med tejp. Hörlurarna funkar knappt.. Önskar jag får kameran av familjen och en rejäl peng av farmor och farfar så kan jag köpa mp3n. Måste vara samma märke som de jag har nu.

Mitt ex har ny tjej. Tack och lov att hon inte är världens vackraste precis.. hihi. Nej, nu var jag elak. Förlåt. Det var inte snällt sagt. hahahaaaaa


God Natt

Det är lördag.

..och jag sitter i min säng med datorn. Som vanligt. Jämte mig på bordet har jag en lite cola flaska och en stor godispåse. Faen. Har inte tränat på några dagar heller.
Sov otroligt länge idag och ville inte gå upp ur sängen.
Känner att latmasken har kommit tillbaka.. Blä. Bort. Bort.

God Natt.

Klockan är mycket..

Och jag ska upp tidigt imorgon och gå till Ams. Är faktiskt nervös för de mötet. Vet vad jag ska säga till henne , men är mest orolig om vad hon kommer fråga mig. Vad kan de blir för obekväma hemska frågor..? Hur länge behöver jag stanna där..? Vart ska jag parkera?

Jag måste verkligen skärpa mig , och inte sitta så här länge framför datorn. Men så kommer jag på något och blir som Alfons Åberg.. Bara EN sak till... BARA EN SAK TILL... Jodå , en timma senare sitter jag fortfarande här när jag egentligen borde gått och lagt mig. Samma sak varenda kväll. De är egentligen när jag blir riktigt röksugen och inte kan hålla upp ögonen längre då jag stänger av...
Imorgon, som sagt är det fredag. Och då åker mamma och pappa bort med husbilen någonstans i landet. Så jag och syrran + katten blir själva i huset. De ska bli skönt. De var skönt förra helgen och jag tänkte knappt på våra föräldrar.. Saknade dem inte alls. De åker imorgon och kommer förhoppningsvis inte hem förrän på söndag.
Har ingenting planerat i helgen. Så de betyder mycket sittande framför datorn och många liter cola som ska ner i kroppen. Måste träna imorgon med. Får inte tappa det nu.
Drog upp tröjan innan och tittade på fet magen , och kände att jag vill inte att den ska vara där mer.. Hej då.

Nu vill Spader gubben gosa.. Så godnatt..

Jag har visst sabbat det...

Whatever? I dont care. Screw him!
*garv*


Jag trivs inte med värmen..

Jo, visst är det skönt att de är soligt och fint väder..
Men jag har aldrig tyckt om värme. Ingen soldyrkare här alltså. Tycker mest att de är jobbigt att vara ute i solen.. Nä, vintern är min favorit årstid. <3

Nu har jag precis dammsugit hela huset och är svettig.. Blä.. Pappa tvingade mig att dammsuga.. och sen vill han ut och gå i skogen. De kan han glömma..

Jag ska stänga in mig sen i mitt rum och undvika alla familjemedlemmar. Blä..

Jag önskar jag kunde mer..

...om koder till att fixa hemsidor. Jag vill så gärna göra min blogg fin , men jag vet inte hur jag vill ha den eller hur man ens gör... Vågar inte testa heller för tänk om jag förstör något...? När jag klickar fram till "kodmallar" på mitt konto så är det rena grekiskan.. Fattar absolut ingenting.. Hjälp?

Magen kurrar så..

Jag är så hungrig... Hur ska jag göra...??

Hela påsken..

Jag och syrran har varit föräldrafria (och NOVA fria) nästan hela påsken i huset. Det har varit så otroligt skönt att de har varit borta.. Mamma , pappa och valpen tog husbilen och drog till västkusten i några dagar. Hushålls sysslorna har funkat bra här hemma.. (fast att tvätta gick väl inte riktigt som vi hade tänkt oss..)  
Fint väder har det varit med och det har blivit två promenader med katten i koppel. Han har älskat det. (kommer ta ut honom på en sväng imorgon med) Min älskade prins! I lööve him soo much!
Vad har jag gjort mer i påsk då? Jo , jag har suttit mycket framför datorn på kvällarna , varit ute och katten , varit mycket med syrran , läst , ätit , druckit (läsk då , ingen alkohol) , skämt ut mig på systemet. handlat , kollat film , sovit och massa andra saker.. Mycket musik har de blivit.. Väldigt mycket P!NK. I lööve her tooo!!
De här dagarna har varit bra som sagt...

Pappa åker och jobbar på onsdag.. då är också mamma och Jessies ledighet slut. Så då får jag vara hemma och ta han om huset , valpen och katten f.o.m nu på onsdag och sedan blir det mån - torsdagar framöver mellan kl åtta till fem. Tills pappa kommer hem igen om tretton dagar. Jag längtar verkligen inte!!! Usch..

Nu vill jag sova... God Natt...


Sitter och drömmer..

Sitter och tittar på kort på Ragdolls. Jag vill så gärna ha en Ragdoll. De är så fina , söta och underbara..
Hittade en uppfödare som hade skrivit :

Om en hund är människans bästa vän , då måste de sägas att Ragdollen är människans bästa sällskap. Ragdollen tar ditt hjärta och får dig att undra exakt vem som äger vem. Ragdollen är väldigt anpassningsbara. De finns i sex olika färger. Ragdollen tillhör en av "jättarna" bland raserna . De är väldigt lugna och enbart innekatter. De älskar att bli hållna som ett barn i famnen..

Här är lite kort på denna fantastiska ras Ragdoll
      

Gud vad jag vill ha en nu... *längtar*

Inte idag.. men imorgon känner jag..

Jag kan inte hålla tillbaka masken längre.

Jag har bara lust att skratta åt ditt lidande.. Du är så patetisk..

Carey Hart bekräftar att de är ihop igen.



Även om jag sagt det innan , eller att ni har hört innan , så har nu idag Carey Hart bekräftat att han och P!NK är ihop igen. Hallelujah.. På PerezHilton.com säger han:    "We're working shit out, I admit it. She's just totally normal and low key.."

Jag önskar dem lycka till..


Vad vore jag utan dig baby <3


Snälla... Lämna mig aldrig älskling. Jag älskar dig , sköter om dig , ska skydda dig och kämpa för dig så länge du lever. Du är bäst. <3 <3 <3

Ibland undrar jag verkligen...

Varför blev inte jag en fläck på lakanet istället?

Så här känns det idag..



Temporary happiness is like waiting for the knife
That's why I'm always watching for someone to show their darker side

I'm holding on
With both hands and both feet
Oh, promise that you won't pull the rug out from under me

Everything is just a lie
I won't be leaving here alive
I might as well lay down and die, oh

I won't be leaving here alive....

Green Day släpper snart ny musikvideo!

Green Day har börjat spela in en video till nya singeln "Know Your Enemy". 
Matthew Cullen och arbetar just nu med GD första video från kommande albumet '21st Century Breakdown' säger följande :
"Videon baseras väldigt mycket på min egen tolkning av texten men det finns en koppling till låtens titel och vi leker med rädslor som vi själva är skapare av.
Det finns väldigt mycket symbolism som jag har försökt få fram i videon, och influerats väldigt mycket av bandets texter samt streetartisten Banksy."
"Det kanske inte låter som något speciellt men det är väldigt visuellt. Det kommer bli en ny erfarenhet för många Green Day-fans. Det är fortfarande Green Day, bara större."

Videon har premiär den 24 April.


På Mtvs hemsida kan man få se 18 av Green Days videos.. Och då undrar jag hur många som finns sammanlagt? Hmm..

När de tror att de har mig så slinker jag ur deras händer.. hahah

Jag har hållt mig borta så mycket jag bara kan från de där hemska stället.. Men nu kom de ihåg mig. För tre dagar sedan kom ett brev om att de bokat ett möte till mig. Jag hade hoppats på att de glömt bort mig , och inte skulle kontakta mig på väldigt väldigt länge. Men nu ska jag dit om några veckor och prata med dem. Usch, ryser i hela kroppen bara av tanken. Som tur är har jag en plan att slippa se dem mer.. moohahaha. good. good. good. Jag är som en ål.. hahaha


knappt en månad kvar tills jag fyller år

...och jag tänkte avslöja vad jag önskar mig..



skivan Pink "Cant take me home" ,
en rosa kamera ,
Armband ,
Pengar till tattuering ,
stegräknare ,
P!NK BILJETT!!!  (jag skulle nog svimma om jag fick det!)
USB minne 8GB ,
En bra bok ,
Pengar till piercing ,
nya kläder
en snygg kropp
Sömntabletter....


hahaha när jag hör denna låten "why did i ever like you" av P!NK

Why are you shaking your head
You know you done me wrong
I may be crazy it's all in my head
But I want you darling gone

Why did I ever like you
What did I see
Whatever it was must have been some kind of illusion
A magic trick on me

eh eh eh eh

It's hard to believe I ever laughed at anything you said
Cos you're just not funny
Who would believe I'd let you do all those things
Oh I guess the joke was on me.....

Thinking of you..


You said move on
Where do I go
I guess second best
Is all I will know...

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you..

He kissed my lips
I taste your mouth
He pulled me in
I was disgusted with myself....

Imorgon hoppas jag på mer sol..

Idag har det inte varit lika skönt väder som de andra dagarna , men har ändå suttit en stund på verandan i solstolen och myst. Var ute med katten en stund i trädgården med , och de tyckte han om. Allt är så spännande. Imorgon hoppas jag det blir fint. =)

Nu är jag riktigt trött.. så god natt.

Lyssnar på denna kvinnas röst resten av kvällen så kanske det känns bättre. I Love P!NK <3


tillbaka med en full kaffekopp. Mums.

Resten av familjen är i Jönköping nu och hälsar på min bror och hans familj. Jag ville inte följa med. Ville hellre vara hemma helt själv och ta det lungt. Och fixa massa saker som jag måste göra.
Ikväll ska jag träna en timma , äta , se Robinson och sen sitta vid datorn. Kanske blir en film med , får se hur trött jag är ikväll.
Men isf blir det "Catacombs" med P!NK. Har bara sett den en gång innan och de var för ett år sen typ. Har den på skiva.


Nu ska jag ut i solen igen och röka. Tänka och njuta. På med solglasögonen och mp3 i öronen så blir allt bra.

På sommaren vill jag ha mina solglasögon hela tiden!

Sitter i min säng just nu och dricker kaffe. Det är därför det är så skönt att ha en bärbar , man kan sitta vart fan man vill. Satt ute på verandan innan i solen och funderade lite. Njöt av solen och ciggaretten i min mun. Solens strålar som smekte mina bara ben.
Det är skönt att det är lördag idag. Denna vecka har varit den jobbigaste på länge känns det som. Och att värmen är här som får mig att må illa och har den hemska huvudvärken. Blä.

Nu måste jag fylla på kaffet.... Puss

Mitt första inlägg.. och jag börjar med att säga:

I´m just a fucked up girl looking for my own piece of mind!!

RSS 2.0